Translate

The mod "{0}" is causing errors that might result in the game not working properly. Please try restarting the game with this mod disabled.
Anonymous user has suggested
Mod "{0}" geeft problemen die er in kunnen resulteren dat het spel niet goed werkt. Probeer het spel opnieuw op te starten zonder dat deze mod aanstaat.
Anonymous user has suggested
De mod ''{0}'' zorgt voor problemen dat er voor kan zorgen dat het spel niet goed werkt. Probeer het spel opnieuw op te starten zonder dat deze mod wordt gebruikt.
Anonymous user has suggested
Deze mod "{0}" zorgt voor problemen die voor mindere resultaten zorgt. Probeer het spel te herstarten met de mod gedeactiveerd.
Anonymous user has suggested
Deze modificatie "{0}" veroorzaakt mogelijk fouten waardoor deze in het spel niet goed werkt. Probeer het spel opnieuw op te starten zonder deze modificatie.
Anonymous user has suggested
De mod "{0}" veroorzaakt problemen, waardoor de game mogelijk niet goed werkt. Schakel de mod uit, en start de game opnieuw op.
Anonymous user has suggested
De mod ''{0}'' zorgt voor problemen die er voor kunnen zorgen dat het spel niet goed werkt. Probeer het spel opnieuw op te starten zonder de mod.
Anonymous user has suggested
De mod "{0}" veroorzaakt fouten die er voor kunnen zorgen dat het spel niet correct werkt. Probeer het spel opnieuw te starten met deze mod uitgeschakeld.
Rowdy van der Veen has suggested
De mod "{0}" veroorzaakt problemen die ertoe kunnen leiden dat het spel niet juist werkt. Probeer het spel opnieuw te starten met deze mod uitgeschakeld.

Loading…

Things to check

Glossary

Source Translation
mod mod Copy

Source information

Flags
csharp-format
Source string location
c:\work\parkitect unity 5.4\assets\scripts\gamecontroller.cs:222
Source string age
a month ago
Translation file
nl.po, translation unit 27
String priority
Medium